Kummikoiramme

Haluamme kummikoiratoiminnan avulla tukea SATilla asuvia koiria, joiden on vaikea saada kotia Espanjasta.

Koirien kuvaukset on toimittanut Glynis SATin tarhalta.

Suzie (2005-2017)


"Suzie on pitkäaikaisin asukkaamme ja se on ollut luonamme vuodesta 2005. Se on hyvin hermostunut koira, mutta tuntuu kokevan tarhaelämän rauhoittavana. Suzie adoptoitiin perheeseen, mutta se palautui tarhalle 4 kuukauden jälkeen, koska sen hermostuneisuus ei tuntunut helpottavan tuossa ajassa.
Suzie on rakastava ja terve koira, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien ja tutun henkilökunnan kanssa tarhalla. Mukavuusalueen ulkopuolelle joutuminen tekee siitä levottoman. Suzien oman ihmisen tulisi olla hyvin kokenut voidakseen tarjota kodin tälle erityiselle tytölle."

Suzien kummit: Hilkka, Sari, Siina
7.3.2016: Suzie on sairastunut fibrosarkoomaan ja on tällä hetkellä saattohoidossa. Suzie on asunut SATilla vuodesta 2005 asti ja valitettavasti se ei koskaan löytänyt omaa, pysyvää kotia. Tarha pyrkii kaikin tavoin tekemään tytön olon mukavaksi ja lähettää lämpimät KIITOKSET kummeille!!

3.2.2017: Suzie on hävinnyt taistelun syöpää vastaan ja nukkunut pois läheistensä läsnäollessa. Lämmin kiitos kummeille ja hyvää matkaa Suzie!


Gypsy (ikäarvio 5,5 vuotta)
"Tarhan työntekijä löysi Gypsyn tarhan ulkopuolelta heinäkuun lopussa. Gypsy oli erittäin huonossa kunnossa ja sen oli vaikea liikkua.
Gypsyllä on vaikea krooninen ihotulehdus, anemia ja sydänmato. Onneksi sairaudet ovat parannettavissa lääkityksellä. Gypsyn ihosairaus on mutkikkain hoidettava ja sen hoito vie pitkän ajan. Kaikesta huolimatta Gypsy on lempeä ja ihmisen seuraa kaipaava tyttö."
Päivitys 17.5.2013: Saimme tarhalta viestiä, että Gypsyn iho-oireet ovat valitettavasti palanneet. Tutkimukset jatkuvat iho-oireilun perimmäisen syyn selvittämiseksi.

Gypsyn kummit: Mipa, Hilkka, Sari, Siina


Dylan (syntynyt vuonna 2010) LÖYTÄNYT KODIN
Dylanin kummit: Mipa
Päivitys 6.9.2012
Dylan poseerasi tarhan vuoden 2013 kalenterissa. Kokenut Doloresissa asuva perhe näki Dylanin kuvan ja otti yhteyttä tarhalle. Dylan löysi ihan oman kodin tämän perheen luota! Tarha lähettää Dylanin kummille lämpimät kiitokset.

Voit tukea kummikoirimme elämää maksamalla haluamasi summan yhdistyksen tilille Danske Bank IBAN: FI7780201710253995 BIC / SWIFT: DABAFIHH. Kirjoita maksun viitetietoihin kummikoiran nimi ja oma nimesi. Laita lisäksi sähköpostia info(at)rescuekoirat.com. Kirjoita viestiin nimesi ja kummikoiran nimi. Kummimaksut tilitetään tarhalle kuukausittain.

Tiedotamme kummikoirien ja kummimaksujen kokonaistilanteesta sivuillamme.

Kummimaksuja tilitetty 31.12.2015 mennessä:
880,00 EUR

Kiitos tuestasi!