Katso tästä, miten voit tukea toimintaamme!

Yhdistyksemme myy turvaremmejä. Pituus lukkojen kera on 21 cm. Turvaremmin myyntihinta on 9 EUR (sis.postikulut) ja turvaremmin voi tilata laittamalla postia yhdistyksen osoitteeseen info(at)rescuekoirat.com.

Yhdistys on Turvasiru.fi -palvelun yhteistyökumppani ja tarjoamme sirutetulle lemmikillesi rekisteröinnin Turvasiru.fi -palveluun edulliseen hintaan 10e / lemmikki. Ilmoita sähköpostilla (mari(at)rescuekoirat.com) halukkuutesi rekisteröidä lemmikkisi Turvasiru.fi -palveluun ja saat ohjeet paluupostissa.
Kauttamme adoptoidut koirat rekisteröidään veloituksetta sirurekisteriin.

Teemme yhteistyötä hämeenlinnalaisen Kissakoti Kattilan kanssa. Kissakoti Kattila on perustettu vuonna 1995 ja sieltä saavat suojan Hämeenlinnan seudun kodittomat kissat. Kissakoti Kattila toimii ainoastaan lahjoitusten, kirpputorimyynnin, sekä myyjäisten tuomilla tuloilla. Kuluja on paljon ja siksi juurikin lahjoitukset ovat todella suuri apu, jotta kissat saavat tarvitsemansa hoidon. Hämeenlinnan kaupungilta Kissakoti ei saa tukea. Kattilassa asuu keskimäärin 100 kissaa. Tavaralahjoitukset ovat aina tervetulleita. Hyväkuntoiset ja puhtaat peitot, pyyhkeet ja lakanat, ruoka, kissanhiekka, matolääkkeet ja tietenkin lelut olisivat kissojen mieleen. Mikäli haluat autella Kattilan kissoja tavaralahjoituksin, etkä pääse viemään tavaraa suoraan Kattilaan, voit ottaa yhteyttä Marjoon marjo (at) rescuekoirat.com. Kissakoti Kattila löytyy internetistä osoitteella http://kissakotikattila.blogspot.fi/ sekä Facebookista nimellä Kissakoti Kattila.

29.11.2015
Kodin saaneiden kuulumisia päivitetty!

9.11.2015
Aqua saapui Suomeen kotihoitoon 3.11.2015. Tervetuloa!!

28.9.2015
Kuki, Mela ja Ginebra saapuivat kotihoitoon 19.9. Tervetuloa tytöt! Kuvia Suomeen saapumisesta näet tästä.

20.6.2015
Aron ja Mogli saapuivat kotihoitoon 17.6. Tervetuloa pojat! Kuvia Suomeen saapumisesta näet tästä.

Rentouttavaa juhannusta!

11.2.2015
Penelope ja Ninfa saapuivat kotihoitoon 10.2! Kuvan tytöistä Helsinki-Vantaalla näet tästä. Tervetuloa Suomeen tytöt!

Tuoreimmassa Uusi Costa Blanca -verkkojulkaisussa on juttu Sushin matkasta oman perheen luo ja Marjon juttu viimeisimmältä tarhakäynniltä. Lehden voit lukea tästä.

9.2.2015
Tronka-Inka saapui kotihoitoon 14.1. ja 7.2. perässä tuli Brisa! Kuvia tytöistä matkatunnelmissa näet tästä. Tervetuloa Suomeen tytöt!

5.1.2015
Kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille toiminnassamme mukana olleille ja Onnea Uudelle Vuodelle!

Pääset tästä linkistä vuoden 2014 uutisiin.