Katso tästä, miten voit tukea toimintaamme!

Yhdistyksemme myy turvaremmejä. Pituus lukkojen kera on 21 cm. Turvaremmin myyntihinta on 9 EUR (sis.postikulut) ja turvaremmin voi tilata laittamalla postia yhdistyksen osoitteeseen info(at)rescuekoirat.com.

Yhdistys on Turvasiru.fi -palvelun yhteistyökumppani ja tarjoamme sirutetulle lemmikillesi rekisteröinnin Turvasiru.fi -palveluun edulliseen hintaan 10e / lemmikki. Ilmoita sähköpostilla (mari(at)rescuekoirat.com) halukkuutesi rekisteröidä lemmikkisi Turvasiru.fi -palveluun ja saat ohjeet paluupostissa.
Kauttamme adoptoidut koirat rekisteröidään veloituksetta sirurekisteriin.

Teemme yhteistyötä hämeenlinnalaisen Kissakoti Kattilan kanssa. Kissakoti Kattila on perustettu vuonna 1995 ja sieltä saavat suojan Hämeenlinnan seudun kodittomat kissat. Kissakoti Kattila toimii ainoastaan lahjoitusten, kirpputorimyynnin, sekä myyjäisten tuomilla tuloilla. Kuluja on paljon ja siksi juurikin lahjoitukset ovat todella suuri apu, jotta kissat saavat tarvitsemansa hoidon. Hämeenlinnan kaupungilta Kissakoti ei saa tukea. Kattilassa asuu keskimäärin 100 kissaa. Tavaralahjoitukset ovat aina tervetulleita. Hyväkuntoiset ja puhtaat peitot, pyyhkeet ja lakanat, ruoka, kissanhiekka, matolääkkeet ja tietenkin lelut olisivat kissojen mieleen. Mikäli haluat autella Kattilan kissoja tavaralahjoituksin, etkä pääse viemään tavaraa suoraan Kattilaan, voit ottaa yhteyttä Marjoon marjo (at) rescuekoirat.com. Kissakoti Kattila löytyy internetistä osoitteella http://kissakotikattila.blogspot.fi/ sekä Facebookista nimellä Kissakoti Kattila.

19.12.2016
Kiitokset kuluneesta vuodesta.
Rauhallista joulua ja onnea Uudelle Vuodelle!6.12.2016
S.A.T.:n joulukalenterit menivät kuin kuumille kiville! Kiitos tuestasi.

Sunnuntaina 4.12. Suomeen omaa kotiaan etsimään saapui Bea, tervetuloa!

10.10.2016
S.A.T.:n kalenteri vuodelle 2017 on loistava pikkujoulu- tai joululahja.
Yhden kalenterin hinta on 8,00 EUR, mutta mitä useamman ostat, sitä edullisemmin kalenterin saat (2 kpl 15,00 EUR, 3 kpl vain 7,00 EUR kpl eli yhteensä 21 EUR). Kalentereista saatu summa tilitetään kokonaisuudessaan suoraan S.A.T:n tarhalle. Tilaa kalenteri laittamalla sähköpostia Marjolle (marjo@rescuekoirat.com) ja ilmoita, kuinka monta kalenteria haluat ostaa ja oma osoitteesi. Saat ohjeet paluupostissa.
Kiitos tuestasi!9.10.2016
Azucena ja Sara saapuivat Suomeen kotihoitoon 5.10. Tervetuloa tytöt!

13.9.2016
Simon saapui Suomeen kotihoitoon 3.9. Tervetuloa!

27.8.2016
Nerea saapui Suomeen kotihoitoon 24.8. Tervetuloa!

7.3.2016
Kummikoiramme Suzie on sairastunut fibrosarkoomaan ja on tällä hetkellä saattohoidossa. Suzie on asunut SATilla vuodesta 2005 asti ja valitettavasti se ei koskaan löytänyt omaa, pysyvää kotia. Tarha pyrkii kaikin tavoin tekemään tytön olon mukavaksi ja lähettää lämpimät KIITOKSET kummeille!!

28.2.2016
Yhdistys jää ansaitulle lomalle ja suunnittelee seuraavia koiria Suomeen kotihoitoon tulevaksi aikaisintaan loppukesästä 2016. Otamme mielellämme kuulumisia vastaan ja tukea mahdollisiin ongelmiin on saatavilla myös lomamme ajan!

31.12.2015
Kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille toiminnassamme mukana olleille ja Onnea Uudelle Vuodelle!

Pääset tästä linkistä vuoden 2015 uutisiin.